dnes je 22.11.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Zapečený patizon se slaninou aparmazánem

23.9.2021, Zdroj: Prima FRESH (https://fresh.iprima.cz/)

Třebaže se v kuchyních až tak často nevidí, není patizon nic jiného než odrůda tykve obecné. Ačkoliv pro svůj netypický vzhled sklízí hned několik přezdívek – například „ufo“, má řadu výhod, díky kterým by měl mít místo i ve vašem jídelníčku. Tento druh zeleniny je obzvlášť výživný, chutný a také účinný při redukční dietě. A co s ním v kuchyni? Můžete ho péct, vařit i smažit. Vynikající jsou plněné patizony se slaninou anebo patizonová polévka.

Ingredience:

  • bio patizony - 3 ks
  • česnek - 1 stroužek
  • cibule - 1 ks
  • bio rajčata - 2 ks
  • anglická slanina - 100 g
  • parmazán - 200 g
  • bio vejce - 2 ks
  • čerstvá bazalka
  • sůl a čerstvě namletý pepř
  • bio olivový olej

Příprava:

  1. Patizon rozpulte napůl a dužinu
Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...