dnes je 22.11.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem

20.4.2021, Zdroj: Toprecepty (https://www.toprecepty.cz)

I když počasí říká něco jiného, jaro je tu. A poznáme to i podle toho, že se zazelenal medvědí česnek. A s touto výbornou bylinou se dají v kuchyni vykouzlit doslova zázraky.

Ingredience

1 vepřová panenka

větší svazek medvědího česneku

1 dcl červeného suchého vína

olivový olej

lžíce másla

sůl

čerstvě mletý pepř čtyř barev

 

Příprava

  1. Maso nakrájíme na medailonky a opečeme na oleji s polovinou másla. Opečené maso osolíme a udržujeme teplé.
  2. Na pánev vlijeme víno, zprudka povaříme s vypečenou šťávou, na závěr přidáme jemně nakrájené listy česneku a necháme ještě přejít varem. Vmícháme zbytek másla, osolíme a opepříme podle chuti.
  3. Medailonky přelijeme šťávou a servírujeme s brambory s pažitkou.
Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...