dnes je 24.11.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Schwarzwaldský dort

29.5.2020, Zdroj: vikendovepeceni.cz (http://www.vikendovepeceni.cz/)

Měkoučký kakaový korpus, nadýchaná šlehačka a lehce nakyslé višně. Chuťově velmi vyvážená a lety prověřená kombinace.

Ingredience:

Kakaový korpus o průměru 20 cm:

  • 125 g cukru krupice
  • 5 vajec, odděleně
  • 60 g oleje
  • 50 g hladké mouky
  • 30 g hrubé nebo polohrubé mouky
  • 35 g kakaa

Višňová náplň:

  • višňový kompot (velká sklenice, pevný podíl cca 350 g)
  • 1-2 lžičky kukuřičného škrobu
  • griotka, třešňovice

Šlehačkový krém:

  • 200 ml smetany ke šlehání 40%
  • 250 ml smetany ke šlehání 33%
  • 200 g mascarpone
  • 1-2 lžíce cukru krupice
  • + strouhaná čokoláda nebo hoblinky na zdobení

Postup:

Troubu předehřejte na 185 stupňů, dortovou formu u průměru 20 cm vyložte pečícím papírem.

Obě mouky a kakao prosejte do mísy,

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...