dnes je 21.11.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Domácí nadýchaná lučina

28.1.2021, Zdroj: Verlag Dashöfer

Šlehaná lučina je výtečná, ale má jednu chybu - jeden kelímek nikdy nestačí. Zkuste si tedy našlehat svoji vlastní domácí. Je výtečná, nadýchaná jako obláček a hlavně je jí dost.

Ingredience:

1 kg smetanového jogurtu

250 ml smetany ke šlehání

Sůl na dochucení

Bylinky podle chuti

 

Postup:

Smetanu vyšleháme dotuha a jemně vmícháme do jogurtu. Dosolíme podle chuti a kdo má rád, může přidat česnek, pažitku nebo další bylinky podle chuti. Vše nalijeme do většího cedníku vyloženého čistou plátěnou utěrkou nebo plenou, který postavíme na kastrol nebo mísu a necháme cca 24 hodin v chladu odkapávat. Pak už jen vyklopíme do čisté nádoby s víčkem a můžeme mazat na chleba. Domácí lučina je vhodná i na výrobu oblíbených cheesecaků - slaných i

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...