dnes je 21.11.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Stročkové rizoto

18.10.2017, Zdroj: Verlag Dashöfer

Hrst „trumpetek“, trochu vína, rýže, parmezán a je hotová večeře, která téměř nic nestojí, skvěle chutná a k tomu báječně vypadá.

Ingredience:

  • Olivový olej
  • 1 menší cibule
  • 300g kulatozrnné rýže
  • 200ml kvalitního bílého vína
  • 4 lžíce strouhaného parmezánu
  • zeleninový vývar dle potřeby
  • 60g sušených stročků
  • hrst nasekané petrželové natě
  • sůl dle chuti

 

 

Postup:

Houby namočíme na 30 minut do vody. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na olivovém oleji v hluboké pánvi. Zasypeme rýží a zalijeme vínem. Mícháme 2-3 minuty, aby se část vína vypařila. Pak přidáme houby i s vylouhovanou vodou a postupně podle potřeby přiléváme vývar (vodu). Za občasného míchání vaříme 25–30 minut, dokud není rýže uvařená. Hotové rizoto zjemníme kouskem másla, posypeme

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...